SARAH ÅKESSON

I min värld är det ständigt action, skidåkning, golf och yoga, allt på samma gång. Jag är en rutinerad festivalräv som insett vidden av att investera i upplevelser och leva det goda livet. Resor och möten med nya kulturer slutar aldrig inspirera mig.
Min erfarenhet av retail och rollen som Visual Merchandiser har satt sina spår. Jag har insett att företag har så många fler möjligheter att sälja sig visuellt. Det har blivit en drivkraft och inspirerar mig ständigt. Min KY-examen som butikskommunikatör, erfarenheten av att leda projekt är några av byggstenarna i min kompetens.
100%
Engagerad
80%
Sportig
100%
Go o gla kexchokla

ELIN ÖSTBERG

Det hela började med ett aktivt frilansande som fotograf i 5 år på hästevenemang i Sverige under tonåren då jag samtidigt blev aktiv online med min egen portfolio. Vikten av att sticka ut fick mig att rikta ögonen mot webbdesign och personliga varumärken.
Jag är utbildad 3D animatör och har en kandidatexamen i informatik, bild och form är mitt liv och jag har ett ständigt vakande öga efter nya visuella uttryck. Du kan även följa mig på min personliga konstblogg www.elinostberg.se
På fritiden är jag aktiv arrangör för föreningen ConFusion, och arrangerar samt marknadsför våra evenemang på Världskulturmuséet och Svenska Mässan i Göteborg, detta har jag gjort sedan 2012.
100%
Spring i benen
100%
Kreativ
80%
Prestigelös